Ιταλική γλώσσα

Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ιταλία, στην ιταλική γλώσσα και στην εκμάθηση της...
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

venerdì 25 gennaio 2013

Film Italiani: Ricchi, ricchissimi, praticamente in mutande

Το  Ricchi, ricchissimi, praticamente in mutande είναι μια κωμική ταινία σε σκηνοθεσία του Sergio Martino του 1982, αποτελείται από 3 διαφορετικές ιστορίες που έχουν ως κοινό παρανομαστή την αίθουσα ενός δικαστηρίου.

Περίληψη έργου

Το πρώτο επεισόδιο αποτελείται από την ιστορία του Cesare Domenichini που μην έχοντας χρήματα να πάει την οικογένεια του διακοπές αποφασίζει να στήσει μια αυθαίρετη παράγκα στην παραλία, αφού όπως του λέει ο φίλος του από την στιγμή που μπαίνει η "σκεπή" κανείς δεν μπορεί να το κατεδαφίσει! Για κακή του τύχη γειτονεύει με μια κοινότητα γυμνιστών και τότε θα αρχίσουν οι περιπέτειες!
Το δεύτερο επεισόδιο πραγματεύεται την ιστορία του γιού ενός βιομηχάνου που μπλέκει με μια πλούσια Γερμανίδα η οποία όμως έχει πάθος με τα χαρτιά. Εκείνη καταφέρνει να του πλασάρει μια ακάλυπτη επιταγή και έτσι εκείνος βρίσκεται να κατηγορείται για διακίνηση ακάλυπτων επιταγών!
Στο τρίτο επεισόδιο πρωταγωνιστής είναι ένας κατασκευαστής σκαφών στα όρια της χρεοκοπίας που δέχεται μια παραγγελία από έναν Άραβα για την κατασκευή ενός yacht, βέβαια για να κλείσει η παραγγελία ο Άραβας ζητάει να περάσει μια νύχτα με την γυναίκα του πρωταγωνιστή, μετά από πολλούς ενδοιασμούς και μην έχοντας άλλη επιλογή το ζευγάρι κατευθύνεται προς το οίκημα που μένει ο Άραβας και εκεί αποκαλύπτεται ότι ο Άραβας όντας gay ήθελε να περάσει μια νύχτα με τον ίδιο τον Alberto και όχι με την γυναίκα του!!


Ανάλαφρη ταινία, χωρίς ιδιαίτερες γλωσσικές απαιτήσεις.
Καλή προβολή σε όλους και την κριτική σας στα σχόλια όσοι την δείτε!



Nessun commento:

Posta un commento