Ιταλική γλώσσα

Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ιταλία, στην ιταλική γλώσσα και στην εκμάθηση της...
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

venerdì 22 giugno 2012

Tv italiana - Ιταλική τηλεόραση: Mammoni

Πρόκειται για ένα ριάλιτι που μας θυμίζει αντίστοιχες ελληνικές εκπομπές, στην Ιταλία βέβαια είναι η πρώτη παρουσίαση αντίστοιχου ριάλιτι και νομίζω πως έχει ενδιαφέρον!

5 νέα αγόρια, μην έχοντας βρει ακόμα το άλλο τους μισό θα αναζητήσουν την τύχη τους ανάμεσα σε 8 υποψήφιες -ους (βάζω και την αντρική κατάληξη για τον ένα από του συμμετέχοντες που είναι gay).
Σε όλη την πορεία της εκπομπής οι μαμάδες έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αφού ο σκοπός τους είναι να περάσουν από κόσκινο τον κάθε υποψήφιο!!



Πολλοί θα βιαστείτε να μου πείτε πως πρόκειται για τηλε-σκουπίδια και τα λοιπά, όμως τώρα που βρισκόμαστε στο καλοκαιράκι εγώ το βρίσκω ιδανικό.. γιατί πρώτον μπορούμε να κρυφοκοιτάξουμε τους Ιταλούς παρέα με τις μητέρες τους και να έχουμε ιδίαν γνώμη σε αυτό το "mammoni" που τους συνοδεύει! Δεύτερον είναι μια πολύ καλή πρακτική όσο αναφορά την γλώσσα, γιατί και μιλάνε καθαρά, και χρησιμοποιούν καθημερινή γλώσσα, τέλος όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι ανάλαφρο.

Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στις 6 Ιουνίου και ήδη έχουν προβληθεί 3 επεισόδια!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή από αυτό το site .

Θα με ενδιέφεραν οι απόψεις και οι εντυπώσεις σας πάνω στο θέμα ή και ακόμα οποιαδήποτε παρατήρηση ή ερώτηση πάνω στην γλώσσα που χρησιμοποιείται!



1 commento:

  1. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΥΤΗ! ΜΠΡΑΒΟ! ΠΙΘΑΝΩΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ...ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ LEVEL ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ/ΣΕΙΡΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!xxx

    RispondiElimina