Ιταλική γλώσσα

Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ιταλία, στην ιταλική γλώσσα και στην εκμάθηση της...
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

mercoledì 24 ottobre 2012

Cultura Italiana: Commessa Ideale 2012

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός μόλις σχεδόν ολοκληρώθηκε στην ιταλία, αφορά στην εκλογή του καλύτερου ή της καλύτερης πωλητή - πωλήτριας στην περιοχή του Treviso.


Από τις 20 Αυγούστου ζητήθηκε από τους κατοίκους του Treviso να δηλώνουν τα στοιχεία του "αγαπημένου" τους πωλητή των καταστημάτων της περιοχής, δηλαδή εκείνου που είναι πιο χαμογελαστός, πιο εξυπηρετικός κτλ. στην διάρκεια ενός μήνα συγκεντρώθηκαν τα στοιχεία όλων των επιλεγμένων πωλητών και έπειτα εκείνοι με τις περισσότερες ψήφους πέρασαν στην δεύτερη διαδικασία επιλογής που περιείχε μεταξύ άλλων και το televoto, την ψηφοφορία εκ νέου από το καταναλωτικό κοινό.

Τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών οι οποίοι θα λάβουν δώρα συνολικής αξίας 800 ευρώ (με την μορφή ταξιδιού για τον 1ο και περιποιήσεων για τον 2ο και 3ο νικητή).

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία που σίγουρα θα είχε θεαματικά αποτελέσματα στον τομέα της εξυπηρέτησης και των πωλήσεων κατά την διάρκεια του διαγωνισμού και ίσως και στην συνέχεια.

Nessun commento:

Posta un commento