Ιταλική γλώσσα

Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ιταλία, στην ιταλική γλώσσα και στην εκμάθηση της...
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sabato 21 agosto 2021

Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία στην Ιταλία (μέρος 1ο)

Στην αναζήτηση για τα πιο παράξενα ξενοδοχεία της Ιταλία βρήκα τόσα πολλά, που σίγουρα δεν θα φτάσει μια μόνο ανάρτηση. Παραθέτω τα όσα βρήκα, όχι με σειρά προτίμησης γιατί δεν θα μπορούσα να διαλέξω.

1. Hotel Sabrina – Emilia Romagna

Η ιδιαιτερότητα αυτού του ξενοδοχείου όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, είναι ότι είναι αφιερωμένο στον έρωτα. Η πισίνα του σε σχήμα καρδιάς (η οποία είναι και η μοναδική στην Ιταλία) το έχουν καταστήσει πόλο έλξης για τις νεαρές ηλικίες και τα ζευγαράκια, ενώ σίγουρα η γιορτινή του μέρα φαίνεται να είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.



2. Sextantio Albergo Diffuso


Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ένα ξενοδοχείο στο οποίο κοιμάσαι σε σπηλιά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.250μ στην πλαγιά του λόφου Abruzzo. Οι τιμές για ένα δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από περίπου 200 ευρώ ανά βραδιά. 
 



3. Marina Azzurra Resort

Παράδεισος. Πλωτά καταλύματα, παραμυθένια. Βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Tagliamento, ενώ το πιο κοντινό αεροδρόμιο είναι εκείνο της Τεργέστης (σε απόσταση 60 χλμ).
Κάθε σπιτάκι μπορεί να φιλοξενήσει ως 6 άτομα ενώ οι τιμές για ένα ζευγάρι κυμαίνονται στα 230 ευρώ/βραδιά.



4. Castello di Felino

Θέλετε να περάσετε μια βραδιά σαν βασιλιάδες; τότε το ξενοδοχείο Castello di Felino, το οποίο είναι ένα πραγματικό κάστρο, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 800 ευρώ ανά βραδιά.








5. Chocohotel a Perugia, Umbria
Ένα ξενοδοχείο για τους λάτρεις της σοκολάτας. Ένα θεματικό και ταυτόχρονα οικονομικό ξενοδοχείο για μια διαφορετική εμπειρία στην Περούντζια. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 70 ευρώ ανά βραδιά.








Αν δεν είστε ήδη διακοπές, ταξιδέψαμε λίγο έστω και νοητικά! Σύντομα θα ανέβει και η συνέχεια με νέα ιδιαίτερα ξενοδοχεία!
Έχει άραγε κανείς σας επισκεφθεί κάποιο από αυτά τα καταλύματα;

Οι φωτογραφίες είναι όλες από το booking.com.


Nessun commento:

Posta un commento