Ιταλική γλώσσα

Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ιταλία, στην ιταλική γλώσσα και στην εκμάθηση της...
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

lunedì 7 novembre 2022

Ιταλικές ταινίες online

Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου συμμετέχει και φέτος στην δράση του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθήνας που παρουσιάζει οκτώ πρόσφατες, ιταλικές ταινίες στο διαδίκτυο.

Οι επιλεγμένες ταινίες είναι διαθέσιμες μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023 και η παρακολούθηση είναι δωρεάν με εγγραφή στην πλατφόρμα https://cinema.iicateneonline.gr/.

Αφού εγγραφούν δωρεάν, οι χρήστες θα λαμβάνουν κάθε εβδομάδα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο θα ενημερώνονται σχετικά με την ταινία της τρέχουσας εβδομάδας.

Η εγγραφή ισχύει για όλη την διάρκεια του κύκλου προβολών. Σημείωση: εγγραφές σε προηγούμενες διαδικτυακές παρουσιάσεις έπαψαν να ισχύουν και πρέπει να ανανεωθούν.

Το διαδικτυακό φεστιβάλ συνεχίζεται την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, με την ταινία  “Rosso Istria | Κόκκινο της Ίστρια”, του Massimiliano Bruno, παραγωγής 2018 – δράμα.

Με τους: Selene Gandini, Franco Nero, Geraldine Chaplin, Sandra Ceccarelli.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου  (https://cinema.iicateneonline.gr/collection/cinema-it-2022-online/) και στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου (https://kileagn.com/?page_id=16364).



πηγή: https://www.patris.gr/2022/11/05/dorean-8-tainies-online-sto-diadiktyako-festival-italikoy-kinimatografoy/

Nessun commento:

Posta un commento