Ιταλική γλώσσα

Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ιταλία, στην ιταλική γλώσσα και στην εκμάθηση της...
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

giovedì 26 luglio 2018

Μαθαίνω μόνος μου ιταλικά! (μέρος 3ο)

Ακόμα ένα post σχετικό με την πιο συχνή αναζήτηση των αναγνωστών σε αυτό το blog.
Στο τέλος του post μπορείτε να βρείτε και το δεύτερο μέρος το οποίο δίνει γενικές συμβουλές στο πως να μάθετε μόνοι σας ιταλικά.

Σε αυτό το μέρος θα σας παραθέσω μερικά link ώστε να μπορείτε να κάνετε ασκήσεις ιταλικών online καθώς και link σελίδων που προσφέρουν δωρεάν υλικό.

Ασκήσεις Ιταλικών online

Στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου Loescher μπορείτε να βρείτε ασκήσεις, θεωρία και κείμενα κατανόησης χωρισμένα ανά επίπεδο. Ακόμα θα βρείτε και θεματικά λεξιλόγια σε pdf.

Impariamo l' Italiano
Πολλές online ασκήσεις κατηγοριοποιημένες ανά θεματική αλλά και ανά επίπεδο, πολλά άρθρα σχετικά με την ιταλική γλώσσα και την ιταλική κουλτούρα. /η σελίδα έχει και ομώνυμο κανάλι στο youtube που θα το βρείτε στην παρακάτω λίστα.

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε online ασκήσεις ακόμα και προχωρημένου επιπέδου, ενώ υπάρχει αυτόματη διόρθωση... ώρα λοιπόν να τσεκάρετε την υποτακτική σας!

Κανάλια στο youtube

Istituto Linguistico Mediterraneo
Σε αυτό το κανάλι θα βρείτε μια πληθώρα βίντεο σχετικά με την ιταλική γλώσσα καθώς και βίντεο σχετικά με λεπτομέρειες της ιταλικής κουλτούρας.

Sgrammaticando
Πρόκειται για ένα κανάλι το οποίο έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο των εκδόσεων Centauria Editore και στοχεύει μέσα από τα περίπου 400 δωρεάν βίντεο που διαθέτει να ξεδιαλύνει την οποιαδήποτε απορία σας στην χρήση της ιταλικής γλώσσας.

Imparare l' italiano con i cartoni animati 
Ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια στα ιταλικά ώστε να μάθετε την γλώσσα ή έστω να ακούσετε την γλώσσα πιο ευχάριστα.

Edilingua
Στο κανάλι του εκδοτικού οίκου Edilingua μπορείτε να βρείτε πολλά βιντεάκια σχετικά με τα θέματα των βιβλίων της edilingua γεγονός που θα σας βοηθήσει να κάνετε εύκολα επανάληψη στο λεξιλόγιο!

Oneworlditaliano
Tο κανάλι αυτό, το οποίο διαθέτει και ομώνυμη ιστοσελίδα με πολλές online ακήσεις, παρέχει δωρεάν μια σειρά μαθημάτων μέσω του youtube.


Nessun commento:

Posta un commento