Συστατικά:
8 αυγά
250 γρ. αγκινάρες
240 γρ. κορυφές σπαραγγιών
5ο γρ τριμμένο τυρί
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανός
λάδι
αλάτι
Εκτέλεση
Βράστε για δέκα λεπτά τις αγκινάρες σε αλατισμένο καυτό νερό, σουρώστε τις και κόψτε τις σε φέτες. Βράστε για σε αλατισμένο καυτό νερό για πέντε λεπτά τις κορυφές τον σπαραγγιών και αφού τις σουρώσετε, κόψτε τις σε ροδέλες.
Σε ένα μπολ τρίψτε το σκόρδο, προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το τριμμένο τυρί. Χτυπήστε τα αυτά και προσθέστε τα στο μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίξτε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και περιμένετε μέχρι να κάψει, ρίξτε το μισό μείγμα των αυγών με τον μαϊντανό, το τυρί και το σκόρδο, από πάνω προσθέστε τις αγκινάρες σε φέτες και τις ροδέλες των σπαραγγιών και τέλος ρίξτε το υπόλοιπο μείγμα των αυγών από πάνω.
Τηγανίστε μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα και από τις δύο πλευρές και απολαύστε την όσο είναι ακόμα ζεστή!
Η συνταγή και η φωτογραφία αντλήθηκαν από την σελίδα https://www.cucchiaio.it/,
Nessun commento:
Posta un commento